Mike Grondy brengt grandioze meezinger uit op nieuwe single

“Dat kan niemand zoals jij’ is de titel van de nieuwe grandioze meezinger van Mike Grondy,  door D & V zopas uitgebracht.

Mike Grondy is al vele jaren aan de slag als professionele zanger, presentator, acteur en entertainer. Vooral zijn veelzijdigheid valt daarbij enorm op. Op zijn 15e zong hij vooral het repertoire van Elvis en ook de liedjes van René Froger liggen perfect binnen zijn stembereik.

Tussen al die diverse werkzaamheden door kreeg Mike plots een aanbod van  ‘The Oneliners’ met als gevolg dat hij enkele jaren kon optreden met live begeleiding van een orkest.

Met zijn nieuwe single zet hij weer een stap voorwaarts in zijn carrière.

‘Dat kan niemand zoals jij’ is vanaf nu beschikbaar voor download en streaming via alle belangrijke internet portals en zal binnenkort ook op fysieke cd verschijnen.

Falko (Idool 2011) is terug met een zelfgeschreven nummer UNDERCOVER (inclusief videoclip)

‘Undercover’ is een Engelstalig nummer dat Falko De Bolster in januari schreef. “Het is deephouse en commercieel. De song is vrij persoonlijk. Het gaat over mijn verhuis naar Madrid, mijn connectie met de natuur en de omgeving.”
‘Undercover’ is de eerste serieuze song van Falko sinds zijn deelname aan ‘Idool 2011’ op VTM. Toen was hij 15 jaar en viel op door zijn heel vrouwelijk voorkomen.
De single ‘Undercover’ kwam samen met de videoclip uit op 25 augustus en kreeg lovende reacties op sociale media van zowel binnen als buitenland (Spanje, Italie, Griekenland): https://nl-nl.facebook.com/FalkoDB/
Hier kan u UNDERCOVER alvast beluisteren: https://www.youtube.com/watch?v=ZBNOxjwlfiw

Nieuw bij Accent FM

Sinds dinsdag 12 september kan je bij Accent FM luisteren naar een gloednieuw programma Barts Guitar Platform

Elke dinsdag avond tussen 19u & 20u kan je luisteren naar Bart Van Der Heuvel met zijn programma “Barts Guitar Platform”

Barts Guitar Platform is een uurtje zalige Gitaarmuziek, waarin de gitaar in al zijn vormen langs komt in 60 minuten.

Nieuwe webhoster

Accent FM geeft sinds vandaag een nieuwe webhoster.
Sinds vandaag is onze domeinnaam accentfm.com verhuist van Versio naar Neostrata.
Misschien heb je dan ook al gemerkt dat onze website twee keer zo snel is als vroeger.
We hopen dat je hier door nog meer plezier beleefd op onze website