I Wonder door Marco Vonk

Tijdens een repetitie bij Royal Music Productions te Kerkrade, zong Marco het lied ‘I Wonder’. Het lied is geschreven en opgenomen door Jack Jersey. Hij had er in de jaren ’70 veel succes mee. Nu, vele jaren later, is het door Marco Vonk ingezongen en is er inmiddels veel vraag naar het lied. (Internet)radiostations draaien het lied al volop, het wordt zelfs in meerdere landen gedraaid.

Het was absoluut niet de bedoeling om het nummer uit te brengen, de repetitie werd op facebook gezet en het balletje ging rollen. Om aan de vraag te voldoen, hebben we op vele manieren geprobeerd om contact te zoeken met Monique de Nijs (dochter van Jack Jersey), om toestemming te vragen het nummer uit te mogen brengen. Dat is ons helaas nog niet gelukt. We gaan het nummer dan ook niet op de diversen downloadsites plaatsen.

Maar we zijn maar wat trots erop dat deze versie al vaak aangevraagd wordt. Dus als eerbetoon aan Jack Jersey, hebben we besloten om het nummer toch te promoten. Als Monique het nummer hoort, hopen we dat ze zich vereerd zal voelen dat haar vader, vele jaren na zijn overlijden, nog steeds bij vele mensen warme gevoelens op roept! Uiteraard zouden we het nog steeds fijn vinden om met Monique (of andere nabestaanden) in contact te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *