Weerbericht

Zonnig en erg warm zomerweer

Verwachting voor vandaag zondag:

Vandaag is het vrij zonnig met in het binnenland vorming van enkele stapelwolken en blijft het droog. De maxima bewegen zich tussen 23 graden langs de kust en op de Ardense Hoogten tot 29 graden in de Kempen. De wind waait zwak tot matig en komt uit richtingen tussen west en noordwest.

Verwachting voor vanavond en vannacht:

Vanavond en vannacht zijn er opklaringen en blijft het droog. We verwachten minimaal tussen 12 graden in de Ardennen en 16 graden in Vlaanderen. De zwakke wind waait uit het westen.

Verwachting voor morgen maandag:

Morgen wordt het vrij zonnig met alleen wat hoge sluierbewolking en in het binnenland vormde zich een aantal stapelwolken. Het blijft over gans het land droog en de maxima liggen opnieuw tussen 23 graden langs de kust en 29 graden in de Kempen. De wind waait zwak tot hooguit matig en waait uit het noordwesten.

Vooruitzichten voor dinsdag tot en met zaterdag:

De dagen erna wordt het alleen nog maar warmer in België. Het is vrij zonnig en het blijft aanhoudend droog. De maxima gaan verder omhoog met in de tweede weekhelft uiteindelijk temperaturen tussen 27 graden langs de kust en 30 tot 34 graden in het binnenland. Ook de nachten verlopen dan warm met minima rond 20 graden.

Buienradar België

Satelliet en buienradar